AÖO SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem sınav yerleri belli oldu. Öğrencilerimiz Öğrenci girişinden AÖO Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdikten sonra; "Bilgi Kontrol Ekranları" menüsü altında ki "Öğrenci Sınav Giriş Bilgileri" ekranına girerek sınav yerlerini öğrenebilirler.

03 Kasım 2013 Tarihinde yapılan AÖO I. Dönem sınav sonuçları açıklandı.

03 kasım 2013 Tarihinde yapılan 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sınav Sonuç bilgileri yayınlanmıştır. Sınav sonucunuzu "Öğrenci Girişi“ bölümünden AÖO Bilgi Sistemine T.C. Kimlik No ve şifreniz ile girerek "Öğrenci Sınav İşlemleri" başlığı altındaki "Sınav Sonuç Bilgileri" menüsünden öğrenebilirsiniz.

Öğrencilerimizin bulundukları sınıfta başarısız oldukları bir yada iki dersten, yılsonu başarı ortalaması ile sınıf geçebilme kriterlerini ve başarı puanının hesaplama yöntemini görmek için Tıklayınız...

Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarına giren öğrencilerimizin sınavlara itiraz hakkı bulunmaktadır. Sınav itirazında yapılması gerekenler için gerekli açıklamaları Açık Öğretim Ortaokulu web sayfasının "Sınav İşlemleri" mönüsü altında "Kopya ve Sınav Sonuç İtiraz" da bulabilirsiniz.